søndag 9. mars 2014

Strikkebøker er som godteri

Nå som jeg ikke er helt strikkefør og abstinensen truer med å overta, har jeg likegodt kjøpt meg ei ny strikkebok. Den er svensk, og inneholder de vakreste vottemønster du kan tenke deg. Boka heter Vantar för alla årstider, og kan kjøpes her  Forfatterne er Clara Falk og Kamilla Svanlund. (de er ikke så ille likevel, svenskene)

Og de har brukt garn i flotte farger. Når de har gjort det blir det ekstra moro bare å bla i boka. Her finner jeg sukkertøy for øynene nesten på hvert blad. 
Se bare her:Se på dem øverst til venstre, ja, jeg har vært på Husfliden og kjøpt Finull, frisk gul og skarp grønn. Tenker de blir grønne av misunnelse når jeg kommer med disse på skolen. Eller kanskje de mener jeg har tippet helt over. Det er jammen ikke godt å si i denne gråe designtid ;)

Gode strikkebøker går det godt an å kose seg med, det gjør jeg ;)

11 kommentarer:

 1. Gode strikkebøker er et funn! Samme boka står i hylla her, mamma fikk gleden av å få vottene Doris til jul i blåtoner, og de var veldig morsomme å strikke!

  SvarSlett
 2. Dette hadde vært ei bok for meg også. Tror nok vottene dine blir riktig fine.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Dette ser ut som ei fin bok! Gleder meg til å se hva du lager fra den fremover:)

  SvarSlett
 4. Her var det mye fint, spennende å se hva du strikker! Ha en kreativ uke!

  SvarSlett
 5. Den har jeg fått i posten nå også! Tok sin tid for posten rotet den selvsagt bort, tre uker.. Så nå kommer det faktisk to stk (klaget og ettersendt ny), men da får jeg vel sende den tilbake:P Nydelig bok!

  SvarSlett
 6. Den boka ser kjempefin ut!
  Så mye fint du har strikket, det blir fint å følge deg videre! :-)

  SvarSlett
 7. Thank you for the good information and very helpful. That's very interesting. I like all the things you share and see your beautiful creations, greetings from Admin blog remaja I hope you can visit and comment on my website :)
  Articles I like:
  kata kata mesra
  kata kata sepi tanpamu
  kata kata sopan santun
  tampan sejati

  SvarSlett
 8. I really like the blog and I hope people will have a new blog, thanks for the blog
  FA Chai slot

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)