mandag 19. oktober 2009

Kvinner hjelper kvinner # 2

Jeg er rørt over responsen i siste Albaniainnlegg. Dere kan ikke la være dere heller. Jeg skjønner at dere er godhjertede damer av forskjellige slag, og det er det som er så godt. Sammen kan vi få lov å hjelpe. Ingen spør oss hvem vi er og hva vi tror, men hjertelaget og omsorgen for søstrene i sør gjør noe med oss.
Jeg er også litt skuffet over meg selv som ikke har klart å være tydelig nok tidligere, men sånn er det. Nå tror jeg det ble tydelig;))

Team Albania driver nødhjelpsarbeide på bred front. Skolebarn får sin del, de driver familierelatert arbeide og de jobber for fengsede damer.
Jeg lot meg fenge av disse damene som sitter i fengsel ISTEDETFOR SINE SØNNER OG EKTEMENN. Det er nok på en måte frivillig, men om de "tvinges til å være frivillige" vet jeg ikke.

Den informasjonen Team Albania går ut med er at de trenger hjemmestrikkede sokker til de fengslede damene.

De kjører minst 2 turer i året, en i juni og en i november. Novemberturen har jeg levert sokker og luer ol til nå, det må pakkes før avreise. Men som dere skjønner er dette et prosjekt som ruller kontinuerlig. Jeg har levert fra meg varer en gang i året til nå, men om dere er flinke å strikke, er det ingenting i veien for at jeg kan levere sokker til sommerturen også.

Dere som har lyst å være med kan sende sokkene til meg, så videreformidler jeg. Jeg har en kontakt i Stavanger som jeg kan levere til. Mitt navn og full adresse finner dere helt nederst på bloggen.

Jeg er kjempeglad for alle som er med!!

Ett par sokker varmer én kvinnes føtter!

6 kommentarer:

 1. Takk for utfyllende opplysninger.
  Nå vet jeg hvor jeg kan sende sokkene. Er det det samme for deg når på året de blir sendt?
  Jeg har noen liggende og det kommer stadig nye. Sokker er så greit å strikke og det er godt å vite at det er noen som virkelig trenger dem. Da blir det jo litt mer mening å strikke så mange sokker som jeg gjør. Familen min begynner snart å få nok sokker:)

  SvarSlett
 2. Skal lese dette litt bedre en dag senere.
  Kan desverre ikke hjelpe med sokker. Prøver å strikke litt. Men får så vonde armer.
  Ja vi var der. Det var flott. Flott at de ikke tar seg selv mer høytidelig enn at de kan spøke slik fra senen.
  Veldig koselig å treffe Nunne. Hadde vært koselig å møte deg også.
  Ha ei god uke :)

  SvarSlett
 3. Skal ha det i bakhodet, rekker nok ikkje strikke annet en julegaver fremover...

  SvarSlett
 4. Så flott prosjekt!! Skal ha det i bakhovudet.

  SvarSlett
 5. La ut en oppfordring i bloggen min også, kanskje vi kan nå noen flere?

  SvarSlett
 6. La også ut utfordring/oppfordring om denne i bloggen min. Og jeg skal prøve og strikke par og sende deg, men det blir over jul!!!

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)