onsdag 22. juli 2009

FERDIG MED POMATOMUS

Ja, så ble jeg ferdig med Pomatomus, det tok litt tid. De var ikke så vanskelige som jeg trodde, men de krevde at jeg fulgte med en smule, ingenting å holde på når det mange til stede, heller ingen nybegynneroppgave;) Men så har jeg strikket i 40 år og øvd litt....
Det var virkelig kjekt å strikke disse sokkene;)
Vakkert mønster.


Mønster: Pomatomus
Garn: Arwetta
Pinner: 2,5mm
18/2009
----------------------------------
Innimellom har jeg også strikket et par vanlige sokker som skal sendes til Albania med nødsendingen i november. Dette kan DU også være med på. Jeg har tidligere skrevet litt om prosjektet, det kan du lese om
HER.
Garn: Robust
Pinner:3mm
19/2009

Og strikkepinnene mine får ikke ligge lenge kalde,
her er nytt garn kommet på, lindegrønt Arwetta skal bli lekre
Hedera. De tror jeg er noe kjappere å strikke enn de røde;))Da ønsker jeg deg fortsatt fin uke i sol eller regn, hvor du enn er. Kos deg, gled deg over livet og det livet kan by deg! Glem heller ikke å by på deg selv!

10 kommentarer:

 1. Takk for gode ord på min blogg
  Nydelige sokker. Jeg er imponert over deg og andre som strikker de mest innvikla mønster på et par sokker.
  Jeg som ikke har fullført annet en et par babysokker. Har strikket en sokk en gang for lenge siden. Har og et par liggende som skulle være gave til min mann. Men de blir nok aldri ferdige ser det ut for.

  SvarSlett
 2. Jeg er så imponert! Du er kjempeflink! Jeg skjønner at dette hadde ikke vært noe for meg.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Å du så flotte sokker. Her dukker det opp de flotteste ting hver gang jeg titter innom. Ønsker deg fortsatt en god sommer.

  SvarSlett
 4. Dei røde sokkane var berre lekre, kjekt å strikka litt kompliserte ting innimellom, så kanskje eg skulle prøva det mønsteret? Og som alltid har du gode bibelvers, jillt å koma inn på bloggen din :-)

  SvarSlett
 5. Oi, for nokon flotte sokkar......ser innmari vanskeleg ut, detta mønsteret der...synest det er imponerande å sjå at nokon legg so masse arbeid i sokkar. Kjemeflotte!!!

  SvarSlett
 6. For noen flotte sokker! De røde var kjempe lekre, og grønnfargen på de nederste var kjempe fin!

  SvarSlett
 7. Så fine Pomatomusene dine ble! Flott med røde sokker! Men det ser ut som Hedara-sokkene også blir lekre... blir spennende å se. Var forøvrig innom Albania-artikkelen din også. Utrolig fint arbeid dere legger ned, og jeg innser at jeg nok burde ha strikket noen par raggsokker å sendt deg... Jeg får se hva jeg rekker her - for det går kanskje flere sendinger senere så det går å få strikket opp litt?

  SvarSlett
 8. Du strikker så nydelige sokker. Har lurt litt på Arwettagarnet. Det virker så godt å strikke av. Når det gjelder piggsvinene; jeg har lyst til å omdirigere trafikken. Vet jo at noen av dem må finne seg nye "hjem"...... Da havner de fort på veien. Så vi fôrer for å holde dem her lengst mulig.

  SvarSlett
 9. Nydelege sokkar og gratulera med ny blogg!! Har visst ikkje fått det med meg eg. ;)

  SvarSlett
 10. Så mange flotte sokker du har strikket. Fant bloggen din gjennom Ravlery. KOselig å hilse på ukjente og i bloggen din koste jeg meg. Mye fint å se.

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)