mandag 4. mars 2013

en Kulturrevolusjon


Har du oppdaget den? Nøstebarnboken? For min del kan det vel kalles en Kulturrevolusjon, det som har skjedd de siste månedene. Boka kjøpte jeg for et-par år siden, men jeg bladde bare i den. Kulturrevolusjonen tok til i oktober i fjor, og nå er den i ferd med å bli en etablert del av livet. Det er deilig å ha oppdaget noe så flott.
Skulle du ennå leve i uvitenhet om hva Nøstebarnboken inneholder synes jeg du skulle kjøpe den.

Det siste jeg har strikket er en heldress i størrelse ca  1 1/2år. Dette er en gave til en liten tass jeg kjenner. Jeg hadde ganske mye Dale Falk i garnlageret, og fikk brukt opp en del av det. Dressen blir lettere i Nøstebarngarn eller New Zealand Lammeuld, men har man mye i lageret er det bare å få det oppbrukt.

Og så har jeg begynt på sommerens superplan:) Ribbebukser!!!
Denne er strikket i tre typer tynt sokkegarn - restegarn - nå oppbrukt:)

Nå framover blir det strikket en del luer og votter. Noe er barnehageprosjekt annet er noe som skal til Ukraina til høsten. Dette skal dere få se seinere. Og så skal dere får se en vakker sak jeg har holdt på med, bare vent litt ;)

Nå vil jeg strikke lue.....
Ha en fin kveld!

7 kommentarer:

 1. Kjempefin dress og super ribbestrikk-bukse! Ja, jeg er også den lykkelige eier av "Strikk til Nøstebarn", men har foreløpig bare strikka en hals derfra. Men det er koselig å bla i boka og mange gode ideer å hente.

  Lykke til med luene!

  Ha en strålende tirsdag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Flott dress og ribbebukser. Nøstebarnboken er et must å ha i mønstersamlingen sin. Kjekt å se at du har brukt annet garn også. Det ga meg ideer til garnlageret mitt. Ha en fin marsuke:-)

  SvarSlett
 3. Ja, den er flittig brukt her! Greie grunnmodeller som er lett å dikte videre på. flotte plagg du hadde strikket!

  SvarSlett
 4. Er blitt helt hektet på den boken jeg også! Kjempe fin dress :)

  SvarSlett
 5. Kan melde om at dressen er flittig brukt. Og den holder seg utrolig godt, tross noen runder i vaskemaskinen. Barnehagen digger den når han skal sove.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt å få god tilbakemelding. Kluet er å bruke kvalitetsgarn, da holder det seg alltid godt vet du ;)

   Slett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)