lørdag 13. februar 2010

STRIKK TIL OL

Da er OL i full gang, utøverne våre gjør hva de kan for folk og fedreland (og for egen suksess). Sånn er det. Noen av oss er VELDIG interessert, andre følger bare med på oppløpssida. Jeg er sånn medgangssupporter - heier så lenge det går flott, detter av i motbakkene. Men kan fort bli interessert i en mini-idrett som vi nesten aldri har hørt om, hvis det bare går bra;) Lerdueskyting?? Men det er vel sommer...
I år har jeg ikke tenkt å sitte med hendene i fanget under OL. Når gjorde jeg det sist forresten? Jo, det må nesten ha vært i 1976 - da var jeg ikke så ivrig på strikking.

Men altså, jeg har meldt meg på en Along på Hobbyboden. Der er det slik at vi melder inn hva vi skal strikke under OL. Kunne ikke begynne før 12.2. og ALT det vi har meldt inn MÅ være ferdig til OL slutter om vi skal komme i betraktning om premie.


Det øverste bildet viser 3 luemønster o garn til 3 luer. Luene skal sendes til St.Olavs Hospitals Kreftavdeling. Vi er en del damer på Hobbyboden som strikker luer til dette formålet. Tidligere er det strikket MASSE luer til både Ullevål og SUS(Stavanger Universitets Sykehus). Både pasienter og personalet på kreftavdelingene er blitt veldig glade for dette. Jeg er igang med den hvite lua, men det blir lite lue så lenge jeg sitter her og blogger......

Her har jeg funnet fram garn som holder til 5 par sokker. Dette er et foreløpig bidrag til Albaniaprosjektet. Dette MÅ jeg bli ferdig med til 28.2 for å bli med på premieringen, og det er jo en viktig del av OL som jeg ønsker å delta i. Uten gode resultater mister jeg interessen, det husker dere vel? Liv lukter premie, sniff, sniff.... ;-)

Albaniaprosjektet Har jeg også kalt Kvinner hjelper Kvinner. Jeg og flere andre damer strikker sokker til fengsede damer i Albania. Team Albania driver et utstrakt arbeid både i Albania og Kosovo. Men de har spurt etter sokker til kvinnene i kvinnene i Kvinnefengselet. (husk å trykke på "Les mer"). Det er ikke norske forhold i fengselet, det tror vi vet alle sammen. Her får JEG lov å hjelpe på enkel måte. Vil du være med? hvis du ønsker å være med å strikke sokker er du hjertelig velkommen til det. Ferdige sokker kan sendes til meg(adressen min finner du helt nederst på bloggen). Jeg har en kontakt i Stavanger som jeg leverer til, hun er på selve pakkingen.
Ja da gjenstår det ønske dere alle god helg!
For min del blir det vekselvis luestrikking og
Singing in the City!

5 kommentarer:

 1. Wow, du er ambisiøs for OL-perioden. Men går du for gull så går du for gull :-) Lykke til med alle OL-prosjektene dine Liv, så håper jeg du får en plass på pallen!

  SvarSlett
 2. Så flott. Dette hueprosjektet til forskjellige sykehus har eg høyrt om, men no føler eg at tida ikkje strekk til meir.. må på jobb litt inn i mellom. Eg får bruke tida til Albania-sokkane denne vinteren.
  Lurer på ein ting: når eg ser hurtigløp på skøyter, eller nokon på ski i stor fart, då auka hastigheita på strikkepinnane mine meie og meir ettersom dei nærmar seg mål. Har du det slik også ?
  Ha ei fin Sports/strikkeveke.

  SvarSlett
 3. Jeg velger å stå på sidelinja og heie;-)
  Jeg ble forresten helt hekta på curling her for noen år siden! 8 år siden, kanskje? Eller enda lenger tilbake? Pål Trulsen og Co gjorde det ihvertfall bra, og det var skikkelig moro å følge med på! I år
  Lykke til med både lue-prosjekt og sokkeprosjekt.
  Ha et fint OL:-)

  SvarSlett
 4. Så mykje flott og spennande! Lykke til!

  SvarSlett
 5. Hvordan går det med OL strikket? Mye fine prosjekter her :)

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)