tirsdag 5. oktober 2010

Å, ja, Jeg lever!

  Tidligere i høst hadde jeg en tur til Stavanger for å avlevere alt vi har strikket til Albania. Torunn Pettersen i Team Albania og jeg gjorde oss enige om at hele leveransen passet godt til kvinnefengselet. Hennes opplevelser fra tidligere turer har vært at nøden er stor, og bare små gaver varmer mye. Vi har strikket litt forskjellig, og jeg er sikker på at alt kommer til nytte. Noen av damene har også barn, enten i fengselet eller hjemme. Torunn lovet at det som er strikket til barn skulle lomme disse barna til gode.

Før jeg leverte noe som helst fra meg tok jeg bilder. Vi har laget:
60 par sokker
20 par tova tøfler
7 par babysokker
2 skjerf
3 luer
3 pannebånd
5 par pulsvanter
1 par votter
1 sjal
og 1 genser ca 6-8 årJeg synes vi har vært flinke, og gleder meg over at denne produksjonen skal være til glade og nytte for andre kvinner.

"Kvinner hjelper Kvinner"

Jeg kommer sikkert til å strikke litt til neste år også, så hvis du vil være med å hjelpe er du hjertelig velkommen som bidragsyter. For min del handler det om at jeg har både tid og råd. Jeg har heller ikke hjerte til å bruke all min strikketid på bare meg og mitt. Kan jeg være en hjelpende hånd på noen måte er jeg gjerne det.


5 kommentarer:

 1. Så flinke vi har vert :) Så en del kjent på bildene dine ja :)

  SvarSlett
 2. Så flinke dere har vært! Reiser dere én gang i året? Jeg har tidligere vært med på å strikke til et barnehjem, men det var visst et engangsforetak. Det blir jo fort vekk litt ekstra en strikker/hekler og som du sier,det er alltid hyggelig å gi en hjelpende hånd.

  SvarSlett
 3. Hei Hannesol!
  De som reiser til Albania reiser en gang om året, dessuten tar de en tur til Kosovo. Vi har konsentrert oss om Abania i år. Men om det er for å hjelpe er det mange som trenger en hånd. Det som er viktig er at en finner en seriøs hjelper og vet at det en bidrar med kommer fram.

  Denne hjeleorganisasjonen driver kontinuerlig. Jeg har skrevet før at det er som skittentøyvasken, en evig rundgang som aldri tar slutt. vi får håpe denne rundvasken tar slutt, at de kommer seg ovenpå og klarer seg sjøl en gang. Men du er velkommen som hjelper.

  SvarSlett
 4. her har dere laget mye fint !!!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

  -Barbro

  SvarSlett
 5. Det var imponerende haugar! Godt jobba!

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)