tirsdag 19. oktober 2010

Noe til basaren

Her hos oss er det flere basarer i året, og noen ganger er det Baby-born dokke på gevinstbordet. Da sitter det selvfølgelig noen spente småjenter i salen. De ønsker BARE å vinne dokka. Ja, fortsatt er det sånn på basar. Men noen ganger er det gamle-onkel som vinner dokka - det er ikke så morsomt. Men på torsdag håper vi at dokka blir skikkelig heldig med hjemmet sitt.                  
 Jeg har iallefall strikket litt klær. En buksedress og en kjole.
Jeg har brukt opp en del restegarn, Merino Extra Fine, Smart og Sisu. Knappene til jakken har jeg funnet hos Farmor. Hun hadde en del fine gamle knapper og det kan hende jeg kikker etter der flere ganger.
På søndag var Martha her hos meg og laga flott smykke til dokka.
(Modellen på bildet er ikke til utlodning, hun er gammel og velbrukt)

Her er Ravelrylink til dokkeklærne.

5 kommentarer:

 1. Det blir nok en spennende kveld for mange. Nydelige klær.
  Kan forstå at det er ei spennende tid hos dere.
  Håper alt går bra og at dere snart for hilse på en liten prins eller prinsesse :)

  SvarSlett
 2. Kjempefine dukkeklær. Vi hadde nylig basar her i bygda, også med dukke+garderobe som gevnst. Veldig populært

  SvarSlett
 3. Flotte dukkeklær! Det er koselig med skikkelig gammeldags basar. Jeg har også strikka dukkeklær til basardukke og den skal trekkes på imorgen kveld, så det blir spennende. Vi har sittet rundt på flere butikker og solgt lodd, så det er ikke alltid vi kjenner den som vinner. Men vi får jo gjerne greie på om det var noen småjenter hos dem som vant når gevinsten skal leveres ut.

  SvarSlett
 4. Alltid kjekt med basar, og slike dokkegevingstar er populære. Har nett avlevert ei dokke sjølv til basar med ein mengd dokkeklær.
  No er vel kansje den "levande dokka" komt..
  er spendte vi og, veit du..

  SvarSlett
 5. Basar og dukkeutlodding, det er gode minner det. KJempefine antrekk du har strikket, så får vi krysse fingerne for at det er en spent liten frøken som vinner dukken og ikke en "gammel onkel"... ;-)

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)