mandag 28. november 2011

Produksjon - tross alt :)

Denne høsten har vært så annerledes enn det pleier å være. Strikkelysten har bare sådt vært på besøk, men noe har jeg da fått gjort. Jeg strikket dette settet til Litleprinsen da han fylte 1 år. Men han hadde ikke tid til å posere i nye klær, "kjøre bil" og øve seg på å gå, det var mye morsommere:) 


Jakken, eller Hoodien ser både hengslete og trist ut her, men i det virkelige liv er den slett ikke verst om jeg skal si det selv.

Mønster: Dale Baby 210-01
Garn: Dale Babyull
Pinner: 2mm og 2,5mm

*****


Jeg har også strikket et sett kjøkkenkluter til en basar. Kjøkkenkluter er noe av det mest avstressende som finnes å strikke - det går av seg selv, og det er noe alle trenger - iallefall innimellom. Jeg har sett at når disse klutene står på gevinstbordet sammen med en Zaloflaske, en oppvaskbørste + noe godt, ja da pleier det å være en velkommen gevinst:)


Garn: Per Tryving Sumatra
Pinne: 4mm

*****


4 kommentarer:

 1. Må være veldig koselig å strikke til et lite barnebarn. Nydelige klær.
  Ja det er ikke værst å vinne en strikka oppvaskeklut med salo og børste. De klutene dine er jo fine. HAr en hengende sammen med grytekluter på kjøkkenet nå som du har laget.
  Håper ting blir bedre hos deg snart. Vet ikke hva det er, men ønsker deg alt godt.
  Ønsker deg ei god adventstid :)

  SvarSlett
 2. Åhh. den jakken var nydelig!! Skulle virkelig ønske jeg hadde armer til å strikke sånne ting til 2 åringen min:) Likte fargen veldig godt også....

  SvarSlett
 3. Så utruleg mykje flott du har strikka. Kjekt å ha ein liten ein å strikke til. Jakka ser kjempefin ut, og buksa og. Slike heimestrikka klutar er definitivt dei beste. Ønskjer deg i fin adventstid.

  SvarSlett
 4. Bare innom for å takke for følge i bloggen i 2011, og ønske deg et godt nytt år!!

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)