mandag 2. januar 2012

Godt Nyttår!!

Godt nyttår allesammen !
Så er vi gått over i 2012 og mulighetene for et helt nytt år ligger foran oss. Det skal bli spennende å se hva dette nye året vil bringe.
Noen føringer er allerede lagt, og vi er begynt å glede oss. For eksempel er det slik at vi skal bli besteforeldre til ei lita tulle i april. Det gleder vi oss veldig til. Jeg skal fylle 50år, og da blir det sikker litt flere her enn Paul og meg. Det kan sikkert også bli moro.

Men det er nå en gang slik at vi ikke har full kontroll over alt som skal skje, og det er jeg takknemlig for. Nå kan vi få lov å gå hverdagene i møte med spenning og forventing - "Hva kommer denne dagen til å by på?" Og det vet jeg, at uansett hvordan dagen blir så vil Gud være med meg. Blir det en lys og lett dag så er Han der. Men er det en tung og sorgfull dag er han der og hjelper meg gjennom dagen. Han gir meg den styrken jeg trenger dag for dag.

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år Liv! Håper 2012 blir et godt år!

    SvarSlett
  2. Ja det ser ut for at det kan bli mange flotte opplevelser for deg i året som kommer. Jeg blir også 50 dette året. Men vet ikke neda om jeg skal feire det så mye. Er så mange andre ting som skal skje, Venner, og barn til venner som skal gifte seg, konfirmasjoner, andre som skal feire runde tall og et mc treff som skal arrangeres og det "kolliderer" med min dag. Så da blir det vel at en prioriterer å stille opp som hjelper på andres "dager" i stedet for å bruke krefter på å feire seg selv. Vi får nå se. Nå ser det nå slik ut ihvertfall. Men ting kan forandre seg.
    Ønsker deg et velsignet godt nytt år :)

    SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)