mandag 10. oktober 2011

Mang slags glød

Livet er ikke alltid likedan. De siste månedene har forsåvidt vært greie, men strikkelyst og blogglyst har vært på lavmål. Det gode med det er at jeg har kunnet gjøre andre ting, og allikevel har ikke livet gått i oppløsning:) Litt har jeg strikket, og vil jeg vise:

 Vottene hadde jeg egentlig tenkt å selge, men det er blitt så lite strikk med meg at jeg tror ikke stiller på stand i høst. Det blir kanskje en gevinst eller noe...
De er iallfal strikket i Tove på pinne 3,5, og tovet i maskinen. Tror de skal være gode og varme. Mønsteret har jeg fra Sandnes - noe løsark jeg kjøpte et sted.
 Deilige sokker, disse er strikket i Sandnes Perfect, et perfekt sokkegarn. Jeg synes det er for galt at garnforhandlerne her i området har så vondt for å forstå at dette garnet er flott. Det er sterkt, mykt og det kommer i fine farger. Jeg spør etter det så ofte jeg kan, men det er nok makta som rår - pengene og flertallet av kunder. Det er det billige multifargede garnet jeg finner:( og det trenger jeg ikke.

Men sånn bortsett fra det, så må jeg få skryte på meg en litt bedre form. Når jeg ikke strikker så må jeg jo gjøre noe annet - jeg går! På jobb meldte vi oss på en konkurranse som går på dytt.no . Det gav meg virkelig et dytt, jeg går og går til Mount Everest. Jeg håper det holder meg aktiv leeeeenge. Jeg kjenner at jeg leg blir lettere i hamsen, og det gjør heller ingenting om det viser på livvidden.
Er du ikke blitt dytta på? Det er ikke for seint, det er alltid noe på gang på dytt.no . Stikk innom der du også, og få med deg noen du kjenner. Kanskje du skal til Galdhøpiggen? Jeg er snart på Mount Everest:) 

3 kommentarer:

 1. Heisann, det er mange av mine kollegaer på eine skulen soner med på dytt, og eg er så imponert over kor langt dei går!
  Det er flotte votter, dei er sikkert gode og varme. Og sokkene er veldig flotte!

  SvarSlett
 2. Flott votter og sokker. Jeg strikker også tovavotter for tiden, holder på med mitt 3je par nå (toves når jeg er ferdig med alle). Perfekt i sokker har jeg enda ikke prøvd, men det skal jeg gjøre.
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 3. Nydelege vottar og sokkar. Det er flott med slike dytte prosjekt så ein kjem seg ut og får brukt kroppen litt i den flotte naturen vår.
  Bloggelysta er ikkje alltid til stades. Det har gått litt labert for meg og der den siste tida, men det skal vere kjekt elles blir det feil. Ønskjer deg ei fortsatt fin veke og ei fin helg.

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)