onsdag 6. januar 2010

TRENGER VOTTER I MORGEN

Det er kaldt i Norge om dagen, det er det vel ingen tvil om. Og da vi skulle ha akedag på skolen i dag fant jeg ut at det kunne være lurt å skaffe seg et par gode ullvotter. Denne sorten votter er slike som det ikke tar så kjempelang tid å strikke - jeg har brukt Smart, og dobbelt garn. Rundt håndleddet er disse vottene en smule trange, eller kankje det er riktigere å si faste. Det gjør at de sitter godt og tetter godt - varmer himla godt . Ellers ble de nok litt vide i hånda, men ikke ubrukelig vide. Skal jeg strikke flere blir de smalere i hånda. Garn: Smart - Dobbel tråd
Pinner: 4mm og 6mm
Mønster: Livs Lille Hode

Kulden i Norge:
Det er jammen moro at vi Rogaland også får smake norsk vinter for en gangs skyld. Morgen og ettermiddagstimene, den blå timen altså, er så vakre at vi nesten glemmer at det er noe som heter jobb. Men har jeg med fotoapparat? Nei - slike vakre bilder lagres kun på braindiscen.

Før vi gikk hjem fra jobb i dag så jeg at vaktmesteren hadde måkt på fotballbanen, et stykke på størrelse med en hockeybane. Alle lurte på hvilken plan han hadde med det. Og jo, brannvesenet dukket opp - de skulle sprøyte vann utover, så nå skal det bli fin skøytebane på skolen. Tenker det skal bli moro. Vannene heromkring ligger et stykke unna - og det ligger tjukt med snø på. Så dette blir flott!

Hva som ikke er SÅ flott er at vi ikke har vann lenger her hjemme- Jeg skulle ta meg en dusj for å få i meg varmen. Jommen sa jeg smør! Det ble ikke mye til varme, jeg sto der med hodet fullt i shampoo - og så - SLUTT PÅ VANNET!!!!! Da ble det VELDIG utrivelig på badet - og kaldt! Jeg tror rett og slett jeg setter min bedre halvdel i arbeid med vannet i morgen;) Så sørger jeg for en real middag!

3 kommentarer:

 1. JA det er godt med varme votter nå. Her har det vært ca -30 i dag. Men det kjennes sikkert ikke særlig kaldere ut enn hos dere.
  Kjedelig når vannet fryser. Håper dere får ordnet det.
  Ja en må passe på å få brukt skjøytene når det er en mulighet for det. Håper det blir litt kaldt ei stund til. Men det gjør ikke noe om det blir litt mildere.
  HA en god dag :)

  SvarSlett
 2. Vottene ser gode ut, kanskje de blir litt smalere ved bruk?
  Det var noe til vaktmester som fikk brannmannskap til å sprøyte vann og lage isbane! Eller var det rektor som stod bak? Koselig!

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)