torsdag 13. mai 2010

Turkis er en skikkelig GLAD-FARGETil tross for at jeg elsker turkis var det ikke mye å finne. Det er kanskje sånn at når jeg med hele min sindighet planlegger et plagg velger jeg en roligere farge enn turkis. Jadet gjelder nok for oransje og limegrønt også. Men når det går litt, og jeg med hjertet velger et ferdig-plagg i butikken, ja da kan det fort bli turkis - den skjønne fargen;)) Men jeg har strikket en en sommertopp i deilig turkis for noen få år siden. Den var så uheldig å få bli misfarget. - Liv ble fryktelig lei seg- Men da sofatrekket skulle farges brunt fikk sommertoppen min være med, og lever sitt brune liv nå. Det er sannelig ikke så verst det helle sammen med Liv;)

Men noe fant jeg da. Min venninne pusset opp kjøkkenet på hytta, og da sa det seg selv at det seg helt selv at de kunne trenge nye grytekluter oppvaskklut. Hvitt og turkis er flott, og Drops Paris var deilig tykt, så det gikk fort å strikke dette settet!
Denne buksa er strikket til min nevø. Han fikk den til jul da han var ca 4 mnd, og kunne bruke den utover våren. Nå er det nok den ventende Lillebroren som må overta den.


Buksa er strikket i Mandarin Petit, et behagelig bomullsgarn fra Sandnes Garn, godt til hverdagsplagg for små barn. Det blir ikke for klumpete, -nett passe blir det. Mønsteret har jeg herifra. Jeg strikket også en genser, den er motsatt i fargene, limegrønn som hovedfarge, og turkis rundt håndleddet.
*****
Ja, det var det jeg fant i den turkise fargesjanger,
vil du se flere fargeinnslag har jeg tro på at du finner flere Her

**********

God Langhelg!
1 kommentar:

  1. Der hadde du litt turkis ja, jeg er enig, det er ikke den fargen man velger først. Men den er frisk, og jeg har faktisk brukt den en del i barneklær, og i kluter slik som deg. Den liver opp på kjøkkenet.
    Buksa var knall, skikkelig fin til en liten gutt!

    SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)