lørdag 4. desember 2010

En helg med håndarbeide.......

Nå er jeg endelig ferdig med eksamen, og det føles deilig. Det kjennes ut som at NÅ, er jeg endelig fri, og kan bestemme selv over timer og dager. Nå er det jo ikke helt sånn livet er, jeg har litt plikter, men det føles litt sånn. Iallefall skal jeg bruke denne helga HELT som jeg vil;)

Og det betyr at det blir mer votter - til meg og min kjære.
Jeg får slike som denne grønne, bare mine er røde. En er ferdig og kjennes deilig ut. Votter er noe vi trenger i VinterNorge
 Dette er votter som bifalt min kjære, og han skal få dem i marineblått. Jeg måtte begynne så smått på dem i går, det er et enkelt mønster og samtidig effektfullt og fint. Helt passe for en mann.
Bildet er hentet fra Cailyn Meyers nettside
*******
 I dag har jeg vært å handlet meg agrn til en penjakke/bolero. Jeg vil bruke den til kjole når jeg skal være litt fin. Garnet er Sandnes kashmir alpakka, og det kjennes deilig ut. Jeg gleder meg til å begynne på denne.
(Bildet er hentet fra Sandnes Garns Nettside)
Men nå er det lørdagskveld og gemalens votter står for tur.
God helg alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Gratulera med vel overstått eksamen! Flotte vottar du har strikka og skal strikke. Flott bolero du har tenkt å strikke,- blir spennande å sjå det ferdige resultatet og den blir kjekk å bruke til finklede. Ha ei flott og avslappa helg!

  SvarSlett
 2. Den jakken var virkelig fin.
  nydelige votter du ahr laget. her er det såkaldt at jeg går med foret votter og pulsvanter utpå. Men fingerene er kalde likevel.
  Jaja, det blir vel mildere snart.
  Ønsker deg en god søndag :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått eksamen!
  Nyt helga og kos deg masse, for sånne helger har en lei tendens til å gå så unødvendig fort... ;)

  SvarSlett
 4. Sikkert godt å være ferdig med eksamen. De grønne vottene er stadig på hendene mine når jeg beveger meg ut i kulden - et utrolig vakkert mønster.

  SvarSlett
 5. Høres ut som du virkelig fortjener et helg å bare gjøre hva du vil. Håper eksamen gikk bra!
  Ellers har du funnet noen utrolig fine vottemønster da. Og de grønne, ja de er bare utrolig fine så de røde blir nok like fine!

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)