tirsdag 14. desember 2010

Himmelsk / 14

Under en annen HimmelÅ få tilbringe noen dager under en annen himmel kan være himmelsk. Det var det her. Stedet er Similan Islands i Thailand og himmelen var vidunderlig blå i dagevis - det var også fantastisk godt og varmt, og jeg var takknemlig for at det ikke var min tur til å jobbe. Det er jo som regel slik som her når vi er ute på tur, det er alltid noen som må på jobb. Da jeg jobbet som postbud var det ofte min tur;) jeg gikk med post i Stavangers mest besøkte turiststrøk, Gamle Stavanger. Det kunne være moro, men det var selvfølgelig ikke ikke alltid like gøy å stille opp som fotomodell for franske turister;) 
Karene på bildet her fraktet materialer som skulle brukes til å bygge hytter til turistene, og dette var LANGT til havs. Vi brukte en båt som gikk rimelig fort, og brukte ca 2 timer. De lokale longtailbåtene brukte sikkert dobbelt så lang tid..... Sjarmerende båter forresten;) Men det måtte jo ta tid med denne farten, og så under denne intense blå, varme himmelen.....

Du finner flere himmelske innlegg her  

15 kommentarer:

 1. Det kunne være godt med et opphold i varmere strøk akkurat nå, ja og bildet ditt ser veldig innbydende ut. Fantastiske blåfarger!
  Men du sier det selv... noen må jobbe!!!

  SvarSlett
 2. Én ting er himmelen, men HAVET da! Hvis ikke dét er forlokkende, så vet ikke jeg! Ganske utrolig at det bare er noen timer unna..Ehh det er vel egentlig ganske mange timer, og riktig nok med fly, men likevel! Vi kan bare bestemme oss, klikke litt på pc´en, så kan vi pakke ryggsekken og dra! (Men det blir vel neppe før etter jul??)

  SvarSlett
 3. Så flott, varmt og godt! Nydelig blåfarge på både himmel og hav! -Margit-

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde, får meg til å lengte etter sommer og varme.
  Takk for koselig hilsen.
  Ønsker deg en fin førjulstid :O)

  SvarSlett
 5. En underbar bild...ja det är härligt att tänka på detta nu.

  SvarSlett
 6. For ein BLÅFARGE!
  Vi rekk visst ikkje alt vi vil- nydelege BLÅ vottar under her :-)
  kos deg vidare, det ein ikkje rekk før Jul - rekk vi kanskje etterpå? ;-)

  SvarSlett
 7. Underbart vacker och fin bild!
  Ha en bra dag!

  SvarSlett
 8. Dette så virkelig himmelsk ut ja. Knallblå himmel og knallblått vann. Skulle gjerne vært et slikt sted nå som det er så kaldt her.

  SvarSlett
 9. skønt billede, der får mig til at længes mod sol og varme.. :-)

  SvarSlett
 10. Takk, dette varmer himmelsk godt her hvor frostrøyken ligger tett over fjorden

  SvarSlett
 11. Sitter her å nyter synet av ditt himmelske bilde, fargene..syns jeg kjenner lukten av sjøen..varmen..akk var man der nu..

  SvarSlett
 12. Det ser vidunderlig ut! Så deilig det hadde vært å vasse ut i det lunkne vannet, jeg vet akkurat hvordan det føles :-) Du har fanget varmen!

  SvarSlett
 13. Ja, det er herlig å være under en annen himmel innimellom og her ser det vidunderlig ut! Selv har jeg mimret fra andre breddegrader i ukens Himmelsk :)

  SvarSlett
 14. Åååå, fantastisk flott bilete!! Nesten så eg begynner å lengte etter sommaren, men nei...det er noko spesielt med vinteren og. ;) Ønskjer deg ei fin adventshelg.

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)