tirsdag 26. juli 2011

En mangfoldig uke

Nå siste helga har vært skikkelig begivenhetsrik og kjekk. Vi har vært i Storfors og Kristinehamn i Sverige for å gifte bort vår eldste sønn. Svigerforledrene hans bor i Storfors, og der har jeg holdt til hele uka før bryllupet og deltatt i de praktiske forberedelsene. Selve bryllupet sto i Kristinehamn, og vi hadde det fint sammen med slekt og venner:) 

Bildet er tatt utenfor Ölme Kyrka
*****
Og som dere forstår har jeg hatt annet å tenke på enn avansert strikk. Jeg har alltid tid til noe, men når hodet er opptatt blir det som regel enkel strikk. Det er ren terapi for meg å la hendene gå med en tråd mellom fingrene, og denne siste uka er det blitt 4 kjøkkenkluter.
I bilen ble det forresten også litt strikketid - det er noen timer mellom Stavanger og Storfors, ca 12 timer.


Garn: Diverse Bomullsrester
Pinner: 3,5mm

****.

Nå er festligheten over, hverdagen har tatt oss igjen. Også vi som levde i vår egen bryllupsboble har fått tatt inn over oss tragedien i Oslo og Utøya. Det er en tragedie som rammer oss alle, Norge er et lite land, og vi kjenner at dette har vi felles del i.
3 kommentarer:

  1. Flott brudepar! Det er godt å ha noko å glede seg over midt alt det triste som har skjedd.

    SvarSlett
  2. Et nydelig brudepar. Ønsker de mange gode dager sammen i livet. Godt at livet går videre uannsett hva som skjer rundt en.
    Ønsker deg en herlig søndag :)

    SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)