torsdag 29. oktober 2009

Maske for maske for maske...

Sokker 2009 er en kjekk KAL å være med i, veldig mange fine sokkemønster har Silja funnet til oss. Men oktobersokkene kan jeg ikke si jeg syntes så mye om. Ikke desto mindre fikk jeg gjort det, og det viser seg at det er fine sokker selv om jeg starta på hælen. Litt bakvendt var det , men da jeg bare hadde forstått prinsippet var det greit;))
Mønster: Hat-Heel Socks
Pinner: 2,5 mm
Garn: Opal Zwerger (Rosa) og Gjestal Senjagarn (grått)
Størrelse: 29

Dette er min "Dårlige samvittighet". Skjerfet ble påbegynt i september 2008, og har blitt liggende helt til nå. Dvs bortimot 1 år uten at jeg har tatt i det.....
Men nå er det altså ferdig, og jeg er ganske godt fornøyd etter vask og blokking.
Men uansett om jeg nå er fornøyd, så har jeg nok brukt feil garn. Det rådes til å bruke et glatt garn til dette mønsteret, og det er ikke sagt bare for tull. Et løent Faerytale var iallefall bare strev. Jeg har strikket et annet med glatt garn(Mirasol Hacho), det var en helt annen opplevelse. Det kan du lese om her om du er interessert.
Det ble deilig, langt og mykt!Pinne: 4,5mm
Garn: Du Store Alpakka Faerytale
Mål: 15cm x 220cm
Skjerfet ble fint, jeg er fornøyd og samvittigheten er lettet. Jeg liker IKKE UFOER!!!!!!!!!!!
Ha en fin ettermiddag , jeg har fått fatt på Lange, en flott stekefisk. Vi skal ha orntlig god middag i dag - Det blir kos vettu ;))

10 kommentarer:

 1. Så fine sokker og for et herlig skjerf! Ha en flott kveld hos deg!

  SvarSlett
 2. Det var et herlig skjerf. Langt og godt å tulle rundt seg.
  Ønsker degei riktig god helg :)

  SvarSlett
 3. Fine sokkar og herleg skjerf!! Eg har strikka det skjerfet og, men eg strikka i Kitten Mohair. Syntes det vart kjempedeilig. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 4. Skjerfet så deilig ut, og sokkene hadde en morsom vri. Tror jeg her lagret mønster til det skjerfet - men har ikke begynt ennå. Må nok redde noen ufoer før jeg går i gang med noe nytt. Jeg har opp til flere av dem....

  SvarSlett
 5. Gratulerer med tunnel! Både skjerf og sokkar vart veldig fine. Drop-stitch har eg ikkje sett i løent garnt, berre i glatt, forstår kvifor, for det må vera noko herk å strikka. Men kva gjer vel det når resultatet vart så fint?

  SvarSlett
 6. Skjerfet var jo bare kjempe nydelig da. Det så skikkelig mykt og deilig ut. Morsom vri på sokkene. Ønsker deg ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 7. Sokkar med start i hælen, det har eg ikkje vert bort i før. Morsomt....
  Skjerfet ditt var nydeligt.

  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 8. Kjempeflott skjerf og sokker, imponert over alle som strikker sokker jeg da.....for det "orker" ikke jeg......men jeg bare MÅ noen ganger da....
  Ha en flott søndag!! Og tusen takk for hilsen i bloggen min :-))

  SvarSlett
 9. Flotte sokker og sjal! Eger heilt akterutseilt på sokkealongen, trur nesten ikkje at eg kjem til å fortsette. men sokkane dine blei fine!!

  SvarSlett
 10. Flotte sokker og nydelig skjerf! Jeg liker heller ikke UFOer :-)

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)