tirsdag 6. oktober 2009

VARME VOTTER

Så var endelig vottene ferdig. Jeg har gått svanger med disse vottene siden i januar. Da så jeg dem for første gang på Ravelry, og falt hodestups. Der fikk jeg se dem i en masse forskjellig farger og klarte ikke bestemme meg for hva jeg ville ha. Mønstert kjøpte jeg iallefall sporenstreks, og så har jeg gått og tenkt hele våren og sommeren på farger. Det endte med disse i første omgang. De var kjekke å strikke så kanskje det blir flere med tiden. Jeg har lyst på et par i flere farger, glade farger.
De er gode og varme, fôret med alpakka;))


Garn: Utsiden er strikket med Smart fra Sandnes garn,


Fôret er strikket med Mirasol fra Du Store Alpakka.


Pinner: 3mm


Mønster: Fiddlehead Mittens (Kjøpemønster)


Vottene har jeg tenkt å legge ut for salg, den vanskelige biten med alt det jeg vil selge er prissettingen. Jeg får rådføre meg med noen som har gjort det før.......


Da ønsker jeg deg og dine en fortsatt god dag, jeg nyter høstferien;))11 kommentarer:

 1. kjempe tøffe votter du har lager:)
  Hørte du skulle selge på Talgje dagen.Stemmer det?
  Lager du barnevotter også,og har med deg? Trenger til Emily og Tobias:)
  Marianne.

  SvarSlett
 2. Kjempelekre votter,trur det nesten må vera dei finaste eg har sett!! Men prissetting kan eg nok ikkje hjelpa deg med , synest det er veldig vanskelig. Ha ei god veke:))

  SvarSlett
 3. Fine votter og så deilig at de er foret! Det hadde virkelig vært noe! Hvis du titter inn på bloggen min, kan du se hvilke votter jeg holder på med :-)

  SvarSlett
 4. her inne hos deg var det koselig å være....har bladd litt i bloggen din:) å vottene dine var jo så vakre..ha en velsigna kveld....hilsen fra nord

  SvarSlett
 5. Flotte votter du har laget

  SvarSlett
 6. di vottene der ser skikkelig gode ut, og di er skikkelig fine og se på også :)

  SvarSlett
 7. Det var et flott vottemønster!
  Det var sikkert gøy å strikke disse, og så godt å varmt med det foret:)

  Angående bilde i blogglista så mener jeg den lista som ligger på siden av bloggen. Når nye innlegg kommer opp så følger det med tittel på bloggen og overskrift og hos noen et lite bilde - og det er det bildet jeg ikke ser på min blogg.

  SvarSlett
 8. Det var kjempefine votter! Har sett mønsteret før, men syns fargevalget ditt var ekstra flott! Stilig og enkelt! Jeg så nylig selbuvotter på Husfliden til 379 kr. Det var helt vanlige selbuvotter, i helt vanlig ullgarn og strikket på pinner 3-3,5. Det kan jo være en pekepinn ved prissetting. Doble votter med alpakka og mer krevende mønster bør jo være noe dyrere, syns jeg. Vi har lett for å være så beskjedne på egne vegne - men det syns jeg ikke du skal være med disse flotte vottene!

  SvarSlett
 9. Kjempeflotte.....
  Støtter Annepålandet, ta deg betalt. Dei som forstår seg på arbeidet, og tida som er brukt, dei klager ikkje på prisen...

  Ha ei flott veke.

  SvarSlett
 10. Nydelige. Ser ekstra gode og varme ut med det foret inni. Synes også du kan ta godt betalt for dem. De er iallfall verdt minst like mye som selbuvottene fra Husfliden.

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)