fredag 9. oktober 2009

Oktober er ROSA

Judith oppfordrer oss til å være med på STRIKK I FARGER. Oktober er ROSA, og da er det bare en ting å gjøre, dykk i arkivet, let fram alle lekerbiskener i ROSA kulør. Jeg trodde ikke jeg hadde så mye, men det viste seg at det var litt allikevel, ROSA er jo en farge med mange nyanser;) Disse sokkene strikket jeg sist vinter, det var et strev å finne ut av mønsteret. De er strikket fra tåa og opp, jeg hadde ikke gjort det før, og syntes alt skrevet på en innviklet måte. Men det ble sokker til slutt, og fine gammelrosa er de. De skal være med meg på salgsmesse om en måneds tid.

Nok et bidrag til salgsmessa, en friskere ROSA som har fått følge av koksgrå. Disse kan jeg huske at det var bare moro å strikke:))


Dette paret moret jeg meg mye med å strikke, de er så søte med den rysjekanten øverst. Jeg så for meg hvilken prinsesse som ville overtale mamma til å kjøpe dem, og hvem som kommer til å passe dem. Jeg har flere kandidater i mitt lille hode, for ja, de skal også til salsboden. Men du skal se de blir med meg hjem igjen, hvem vet.....
Disse har fått føtter å varme, heldigvis. Min gode venninne fikk dem i burdagsgave i fjor, og de er vel lekre;)

Inars ville ha pulsvarmere. De han så i butikken var så altfor dyre (428,-) Da jeg sa jeg kunne strikke ble han glad. Ang fargevalg var han meget bestemt; PINK, PINK!
To søte barneluer i hver sin stil og hver sine rosa farger. Jeg håper "noen" liker disse på messa;)
Støtt kampen mot brystkreft: Rosa sløyfe


9 kommentarer:

 1. Takk for oppfordringa, joda, jeg har også mengder med rosa liggenede (hvordan det nå kan ha seg siden jeg pårstår at jeg ikke er en rosa dame ;D).

  Jeg så kommentaren din, jeg lenker.
  Ha en hyggelig helg!

  SvarSlett
 2. Ja her var det masse fin strikk i rosa, skulle nok ha vore med eg og men eg trur ikkje eg har så mykje rosa. Men kansje det dukker opp noko etterkvart, ha ei riktig god helg:))

  SvarSlett
 3. Mye fint og rosa her! Tror ikke jeg har så mye rosa hos meg, men jeg kan jo sjekke...
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Så mange fine rosa sokker og luer.
  Nok mange som har lyst til å kjøpe noe av det du skal selge på messa.
  Ha en riktig god helg :)

  SvarSlett
 5. Så mye fin strikk i rosa. Skal se om jeg kan få til å legge ut noe i rosa denne måneden, jeg også.

  Hvis du noensinne befinner deg i Riga igjen, garnbutikken heter Dzija og ligger i 11 Merkeja. Ikke langt utenfor gamlebyen i retning den høye statuen ved elva.

  SvarSlett
 6. Så mye fint du har i rosavarianter! Du er jo rene strikkemaskinen, du! Jeg har aldri vært noen ivrig strikkerske.... Joda, jeg har noe på på pinnene, men strikker sjelden. Det er visst "evighetsprosjekt" det jeg holder på med.......
  Ønsker deg ei fin helg!:-)

  SvarSlett
 7. Mykje flott du har strikka i rosa! Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 8. Rosa kan være så mangt. Må nok lete litt i skuffer og skap, for det er ikke så altfor mye jeg har bilder av i rosa. Selv om jeg har tre jenter.....

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)