mandag 7. desember 2009

Mitt første sjal!!!!!!!!!

Da er jeg endelig ferdig med mitt første sjal! Jeg har holdt på en stund, men jeg har jo vært på ferie innimellom, så det er vel ikke så rart om ukene gikk. Selv er jeg ikke noe Sjal-menneske, så dette blir en julegave. Damen som skal ha det elsker rødt, så fargen var det i grunnen aldri grunn til å lure på;))
Jeg håper hun kommer til å like det.Garn: Dale Baby Ull
Pinner: 3mm
Som dere kan se brukte jeg Dale Baby Ull istedet for Kid Silk. Jeg kunne ikke tenke meg å bruke det hårete originalgarnet og valgte heller et velkjent garn. Det angrer jeg ikke på.
Nå er det bestillinger på votter og luer i barnestørrelser som er aktuelt hos meg - iallefall innimellom julebakst og julehandel.

11 kommentarer:

 1. Det var et nydelig sjal. Kan tenke meg at mottakeren blir glad for det.
  Ønsker deg ei riktig god adventstid :)

  SvarSlett
 2. Hei. Kjempeflott sjal i ein fin raudfarge, eit skikkelig julesjal men som ein kan bruke heile året! Trur nok at det vil falle i smak, ha ei fin veke:))

  SvarSlett
 3. oi oi oi... for et nydelig sjal, jeg selv holder på med et lignende, som heter icarus, du finner det inne på ravelry :)

  men hva heter dette sjalet?

  SvarSlett
 4. kjempeflott sjal du har laga.

  SvarSlett
 5. Det var et kjempeflott sjal ;o)

  SvarSlett
 6. Nydelig sjal, jeg er sikker på at mottakeren kommer til å elske det! Ellers - det har vært så hyggelig å følge turen deres, må ha vært litt av en opplevelse :) Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 7. Hei igjen :) ang stjernemaskeskjerfet - det ligger en link i bloggen min under nov 2008.

  SvarSlett
 8. Nææææhhhh! Så utrolig flott sjal - måtte virkelig sperre opp øynene her. Nydelig - og et ordentlig julesjal! Her kjenner jeg misunnelsen litt og har lyst på et sånt jeg også!
  Ønsker deg ei flott adventstid videre framover - med tid til litt hobby også!

  SvarSlett
 9. Lekkert, tror jeg må finne fram pinner og garn. Det fikk jeg skikkelig lyst på. Herlig farve og mønster.

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)