onsdag 2. desember 2009

Feriestrikket mitt

Når jeg reiser på ferie har jeg ALLTID med meg garn og pinner. Reiser jeg uten blir jeg fort utrivelig å være sammen med. Like godt da å ha med seg et lite lager, så blir jeg litt hyggeligere å være sammen meg, kjekkest for alle det;))
I allefall fikk jeg strikket to par sokker str 24 - 25 til lille Joachim. Mammaen hans hadde bestilt dem.
Vi reiste en del med tog da vi var i Japan. På togene leser man, sender sms eller spiller spill på mobilen. At noen tar opp et strikketøy er ikke vanlig, så da jeg gjorde det kikket folk. Et par eldre damer syntes det var interessant og ville vite hva jeg laget. De fikk se den ferdige sokken. Aldri har jeg fått så mye skryt for helt vanlige sokker. Moro;))
På flyturen østover strikket jeg ei lita lue. Den var også bestillingsverk, og forsvant i posten før jeg husket at jeg skulle ta bilde. En av flyvertinnene ble interessert, hun strikker også, og siden jeg ble ferdig på turen var hun glad for å få mønsteret. Konklusjonen må være at strikking er kontakskapende!
Akkurat nå holder jeg på med mitt første sjal. Det skal dere få se om noen dager;))

2 kommentarer:

 1. Så moro å få kontakt med folk ved hjelp av strikketøyet. Sokkene var veldig søte selv om de er helt vanlige. Garnet var nå riktig fint, da.

  SvarSlett
 2. Nett som meg, reiser ikkje nokon plass utan eit lite håndarbeid i veska. Strikking eller hekling.
  Men ikkje på helikopter, alt har ei grense..
  Kontaktskapande er det og..
  Det fikk eg erfare på Hurtigruta, der ein eldre amrikaner følgde med dag for dag.. Då selbuvottane var ferdig ville han kjøpe..

  Ha ei fin førjulstid..

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)