fredag 7. januar 2011

Vakre JESSI

Like før jul var jeg innom Pinneguris blogg, det er jeg titt og ofte forresten. De av dere som ikke har vært innom der må sporenstreks gjøre det. Pinneguri er en flink og inspirerende dame. Hun har for seg ganske mye innen strikkeri, og deler mer enn gjerne sin viten med oss andre.

 
 Den gangen før jul søkte hun etter noen som ville teststrikke mønsteret til disse sokkene. Jeg syntes det hørtes akkurat forlokkende nok ut til at jeg meldte meg. Og det har vært moro. Sokkene er blitt nydelige, absolutt et mønster jeg kan anbefale.
De er strikket tå-opp på en for meg ny måte. Hælen er strikket med forkortede rekker (w & t ) også denne metoden var ny for meg.  Så selv om jeg har strikket både tå-opp og forkortede-rekker-hæl så lærte ny måter å gjøre det på. Det er alltid flott å lære noe nytt synes jeg;))
 Mønster: Jessi
Garn: Sisu
Pinner: 3mm
Ravelrylink
 Jeg startet med disse fargene og gjorde flere feil. En av feilene var kilen under foten. Jeg gjorde øknkingene på feil måte og da ble det seende slik ut. Men kile ble det, og det absolutt brukbart, bare ikke helt etter mønsteret, så jeg skal nok gjøre dette sokkeparet også ferdig.

10 kommentarer:

 1. Så spennande med nye måtar å gjere ting på..
  (i allefall nytt for meg)

  Du er dyktig!

  God helg til deg :-)

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte og spesielle sokker du har strikka!! God helg :))

  SvarSlett
 3. nydelige sokker:) fine farger...

  SvarSlett
 4. De ble jo kjempefine da - og jeg synes jo de var ekstra fine under foten jeg da... og du har rett i det at det er gøy å lære litt nytt, det er helt sikkert!

  SvarSlett
 5. Veldig fine sokker, og de så ut til å sitte godt.

  SvarSlett
 6. Rett og slett utrolig nydelige sokker!

  SvarSlett
 7. Sokkan så kjæmpeflott ut;) flott løsning under hælen ;) Lykke til med neste prosjekt og god helg;)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for tipset, skal sjekke ut siden hennes.
  Flotte lester!!!

  SvarSlett
 9. Det var utroligfine sokker du har strikka. Ønsker deg en God helg!

  SvarSlett
 10. Kjempefine sokker dette, var akkurat inne på pinneguri sine sider og vurderte disse sokkene..nå ble jeg overbevist:-)

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)