tirsdag 5. juli 2011

JuliDUSSER og Albaniasokker

Så er jeg ferdig med en periode med enkel sokkestrikk. Jeg liker godt å strikke helt vanlige sokker, men nå er det blitt 4 par og det holder for en periode. Jeg kommer helt sikkert tilbake til denne form for avkobling, for det er akkurat hva det er. I perioder hor livet har vært vanskelig, og jeg ikke har klart vanskelig strikk har enkel sokkestrikk vært min tilflukt. Akkurat nå har jeg ikke hatt det vanskelig, det har bare vært planen å lage noe til Albania. Det ble disse:


 På Uformelt er jeg med å DUSSER, og i juli fikk vi mønster til å lage sokker av restegarn. Mine ble slik. Det er deilig å vite at nå er det smårester igjen av slik ekkelt flerfarget garn. Og sokkene sender jeg til Albania sammen de andre.
Og vet du hva, at nå sier de at det er sommer. Jeg kler meg i sommerklær hver dag, for kalenderen sier Juli. Det hender jeg synes det er litt kaldt, sola er jo ikke framme og varmer som den skal nå på denne tida. Jeg bare sier det; hvis JEG hadde fått bestemme, da........., ja da hadde jeg fått en masse folk på nakken;)
Så det er vel kanskje like greit at jeg ikke bestemmer været allikevel. Men nå er jeg sugen på sommervær...
 
 

1 kommentar:

  1. Så flink du er og det du gjer er til glede for dei andre...
    Her skin faktisk SOLA og eg ligg rett ut med feber..
    Men andre er no glede av den..

    Måtte sola skine på deg også!!

    SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)