onsdag 6. juli 2011

Tour de Strikk


Jeg er (selvfølgelig) med på Tour de Strikk på Uformelt. Jeg følger store deler av sykkelrittet, og strikkepinnene løper avgårde.
Det jeg holder på med akkurat nå er:

Det er veldig greit å strikke votter nå midtsommers, jeg slipper iallefall å ha en masse varm ull liggende i fanget. Jeg strikker i Dale Freestyle. Det er passe tykt, så til tross for at mønsteret er relativt arbeidsomt går det allikevel ikke så seint.
Og så er det jo 100%ull, så de skal varme godt;)

Så jeg kommer til å fortsette med pulsvarmere i dette garnet. Lima er et garn fra garnstudio, 65%ull, 35%alpakka. deilig mykt og varmt. Dette er en rest fra kjolen min, og jeg kan skrive under på at dette er at de beste garn jeg har prøvd.
Sandnes Silk Mohair er et relativt nytt garn, og jeg har ikke prøvd det før. Det skal bli spennende å se hvordan det oppfører seg. For å si det slik, så har jeg forhåpninger til at det er mykere enn Kid-Mohair. Det er et garn jeg ikke har klart å like.
Jeg  tror iallefall fargene passer sammen og at det kan bli pent.


Ellers kan jeg si at jeg er IMPONERT over Thor Hushovd! Han har fortsatt den gule trøya i behold, og hvis vi er riktig gode å heie klarer han sikkert det et par dager til!!
Det er ikke OKSEN fra GRIMSTAD det står på!
Heia THOR, Heia THOR!!
Edvald viste KLASSE i dag, det må vi få lov å si. Jeg har stor tro på at han sykler inn en etappeseier om ikke så lenge!

2 kommentarer:

 1. Kos deg med sykkelritt og strikkepinner.
  Følger nok ikke med på det nei.
  Men det er flott at han gjør det så godt.
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 2. Flotte vottar! Kos deg vidare med sykkelrittet og strikketøya. Eg følger nok ikkje med på syklinga, men kjekt for dei som intresserer seg. ;)

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)