mandag 29. juni 2009

DET DEILIGSTE GARN

Jeg har omsider innsett at det ikke lar seg gjøre å få fatt på det garnet jeg ønsker meg, og jeg må handle på nettet som så mange andre. Jeg liker det ikke, for aller helst vil jeg opprettholde de lokale garnforretningene. Men de kan ikke ta inn sånn som dette, de vil ikke ha stor nok omsetning. Jeg skal iallefall KOOOSE meg, for dette er deilig garn, det kjenner jeg bare ved å ta i det.
Jeg har kjøpt det fra 123.knit i København, en ryddig og ikke mins billig forhandler.
Her har jeg Arwettatil tre sokkepar. Det røde skal bli Pomatomus . Det tror jeg kan bli flott.
Det lindegrønne venter på bli Hedera. Lekre Hedera, jeg kan nesten ikke vente.
Og så skal jeg strikke et par Baudelaire i rødkløver-rød.
Jeg gleder meg til disse prosjektene!
Så fikk jeg disse hesplene med New Zealand Lammeuld. Fargene er utsøkt fine og avstemte. Jeg skal i første omgang bruke dette garnet til votter. Fiddlehead Mittens. (Det er kanskje bare dere som er ravelry som kan se dette mønsteret)

Nå skal jeg skyndte med å gjøre ferdig det jeg holder på med så det ikke blir for mange UFO'er her hos meg, det liker jeg ikke. Det er godt jeg har ferie;))
Kos dere i godværet!
4 kommentarer:

 1. Så mye lekkert garn og nydelige farger... Det er lett å la seg friste :-) Og mange fine ferieprosjekter. Men det er disse UFO'ene da.. De hoper seg litt opp hos meg innimellom, og da er det godt å få sluttført noe før jeg starter på noe nytt. Men det er rart hvor mye mere fristende det er å starte på noe nytt?! God sommer, med pinnene i gang :-)

  SvarSlett
 2. Mye flott garn her. Måtte sjekke noen av sokkeoppskriftene, og Pomatomus må jeg kanskje prøve meg på. Stilige. Kos deg med strikketøyet!

  SvarSlett
 3. Så herleg garn du har bestilt på nettet! Eg er einig i at det er kjekkast å kunne kjøpe garn lokalt, men det er mykje ein ikkje får tak i der. Så då er netthandel eit fint alternativ.

  SvarSlett
 4. Nydelig garn du har kjøpt! Driver selv å strikker sokker i Arwetta, og liker det godt:-) Blir nok blogget etterhvert, men det er med hullmønster, så det går ikke så fort...
  Ha en nydelig dag:-)

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)