søndag 14. juni 2009

Ja, det går i sokker.....

Etter å ha strikket litt tidkrevende plagg var det deilig å gi seg i kast med sokker. Jeg satte meg ned med mønstrene mine, og endte med dette: River Rapid Socks, De var kjekke å strikke, lett å komme inn i mønsteret, ja ren glede hele veien!

I love sock-knitting, and this time the pattern River Rapid Socks was my choice. They are easy to knit and it's a joy all the way!


Selve hælkappen er strikket slik: *strikk 1, en løs av*. På vrangen blir det omvendt, du strikker den som var løs av, og tar løs av de du strikket. Da blir det slik vaffelmønster, og det virker tettere enn vanlig fram-og-tilbake-strikk.
Ferdige sokker: 15/2009

Mønster/ Pattern: River Rapid Socks
Garn/Yarn: Sisu Sandnes garn
Pinner/Needles: 2,5mm / US 1 1/2
Noen ganger er det deilig å bare legge opp til vanlige sokker uten noe spesielt mønster, la fingre og pinner gå på autopilot. Da kan det fort bli slik.
Ferdige sokker:14/2009
Some times it's the best thing in the world, to cast on for ordinary socks, no special pattern, and just letting fingers and needles run by themselves. The result can easyly get like this!
Jeg er igang med junisokkene i Sokker2009, det kan ikke drøye så lenge til de er ferdige, og DA, er jeg klar til å ta i bruk nytt garn: Hvit T'ika fra Mirasol. Jeg skal strikke meg en sommerjakke. GLEDER MEG!!!
I have started my Junesocks in KAL Sokker2009, it can't be long till they are done. And THEN, I am ready for a new yarn: White T'ika from Mirasol. I will knit myself a summercardi. SUMMERJOY!!!


2 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny blogg! Du har samme problem som jeg har hatt da. Jeg sluttet jo med bloggen "lille meg" og begynte med "Brit sin blogg" istedet. Jeg har ikke slettet min gamle blogg, og har fortsatt besøkende der.
  Men nå har alle bloggvennene mine oppdaget den nye. Det tok litt tid. Jeg linker til din nye blogg. Du strikker så flotte sokker!
  Ha ei god uke!:-)

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke hatt problemer med å åpne bloggen din, men det er visst mange som har problemer både med egen og andres.
  Håper det går bedre for deg her.
  Nydelige sokker, igjen.
  Ønsker deg ei god uke :)

  SvarSlett

Tusen takk, det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen :)